Vannacht droomde ik dat je me vertelde
Dat het leven voor jou geen zin meer had
Ik hoorde nog steeds de woorden galmen nadat je belde
En de gebeden die ik toen bad
Ik ben snel naar jou toe gegaan
Hier vond ik je op je knieën op de grond
Godzijdank had je het niet gedaan
De inhoud van de pillendoos lag overal in het rond
Ik heb je vastgepakt en je stevig vast gehouden
Het duurde voor eeuwig, wou je nooit meer laten gaan
En terwijl ik dacht dat je je berouwde, zei je:
Ik kan niet meer, ik wou dat ik het wel had gedaan
…
weet niet of ie af is.. was.. kon niet meer verder schrijven