Gekraakt
Ik ben gekraakt,
wat ze nu hebben gedaan,
dat heeft me van binnen goed geraakt.
Ik ben gebroken,
het geluk zit me echt niet mee,
Ik ben gebroken,
gebroken recht in twee.
Ik ben geraakt,
recht in me hart,
ik weet het, ik ben niet volmaakt,
maar ben ik het die het lot tart?
Synoniemen genoeg,
het zijn slechts troostende woorden,
wat ik voel van binnen,
kan ik niet zeggen,
het weegt te zwaar om boven te komen.
Het woord dat ik zoek is verdriet,
maar waarom,
is er dan niemand die het ziet.
Zij hebben mij gekraakt, gekwetst, gebroken,
is de volgende stap misschien dat ze mij verstoten.
Ik pik het niet meer,
ik ben ook maar een mens,
vanbinnen doet het altijd zeer,
en ik weet nu bij wie ik wel en niet ben gewenst.
+-+-+-+-+-+-+
(ik heb een groot haatgevoel vanbinnen, ik zet er geen namen bij, want ik krijg er anders spijt van denk ik, IK BEN GEWOON BEU DAT ZE MIJ NOOIT GELOVEN, en dat ze altijd minachtend tegen me doen)