Zoals je wel had gedacht,
is alles weer ontkracht.
Had je nooit begrepen
dat ik trouw was gebleven?
Je hebt me afgewezen,
voor een reactie die stond te lezen,
wel als dat je voorkeur geniet
verdwijnt alles in het niet.
Geen gezeur, geen geklaag,
wat was, is gedaan.
Begin opnieuw met haten
voor mij niet gelaten.
Vandaag begeer ik je niet,
morgen hoef ik jou niet,
vertel het gauw aan iedereen,
zo blijft elk fit, op de been.
Dacht je dat ik in een kooitje zat,
te wachten tot je aan mij dacht.
Hij mag alles, ik mag niets,
hij zoekt alles, ik vind niets.