het leven is te kort
soms vraag ik me af waarom we eigelijk leven?
als we toch moeten sterven ?
maar nu eenmaal als we toch leven
moeten we tevreden zijn met wat we hebben !!
kijk de armen mensen in het buitenland
vechten voor water en brood
en wij mense die het nog zo goed hebben zijn nooit tevreden