ik luister stil naar de muziek..
de muziek die mijn liefde voor jou vertaald..
ik zou je niet missen zijn ik..
maar ik heb gefaald..
ik mis je iedere dag een beetje meer..
maar heel binnekort zie ik je weer..
de gedachten doen me beven..
ik kan met dit gevoel niet meer leven..
steeds hoor ik wat je tegen me zei..
je wilde geen ander,
je wil mij..
meende je dit?
of deed je het,omdat je wel weet wat ik voor je voel?
ik heb het je nooit verteld..
maar nu heb ik een gevoel dat mijn gedachten bekneld..
ik durf tegen jou niet eerlijk te zijn..
ben bang dat ik weer faal.
en dat doet pijn..
net zo'n pijn,
als jou te moeten missen.
net zo'n pijn ,
als niet bij je te kunnen zijn.
waarom kan ik niet zonder jou..
zeg mij wat ik je zeggen zou.
en fluister dan heel zacht..
ga niet weg,blijf bij mij vannacht
Gedachten gedichten.
begrijp me goed ik wil jou,
ik wil die ander niet !
grtz buusje