Boffen is lastig met schotwonden,
mensen hebben geen handen.
Echter zijn uitstraling ontving de belhamer.
Woesten, blaffen en doorduwen,
dat zijn mijn hobbies
Een verwend nest, dat wordt mijn vrouw
Verblind door haar armkracht klusterde ik de slagroom
Ik kan der tegen