Alles heb je verloren nu,
meegedragen op de golven,
naar de diepten van de zee.
Maar de wanhoop is gebleven,
alleen het leven rest je nog.
Maar wees getroost.
Weet dat de Geest die leven schenkt
altijd aan je zijde staat,
je liefdevol omarmt
en weer hopen doet.