stille dromen , stille wensen,
in mijn dromen zie ik jou steeds komen,
het blijft allemaal maar dromen, of ...
ga jij toch eens komen ,t'is bijna elke nacht dat ik jou verwacht
t' zijn alleen maar mooie dromen die nooit uit zou komen
of zou ik soms dromen ?
nu ga ik te ver , dromen ??
of niet, dat jij toch ooit nog eens zou komen ,
nee! zééen zijn oneindig ver , zover dat er geen einde is ,
maar t' zou alleen voor mij bij dromen blijven
is er toch nog een weg dat jij ooit zegt
zééen zijn oneindig ver maar onze liefde is op goede weg
waarom blijf je alleen dromen en hopen dat onze liefde ooit zou komen
wat zou je er van denken als we vannacht bijde aan't zelfde denken
samen dromen dat we steeds voor elkaar opkomen
dag na dag , jaar na jaar en blijven we een verliefd paar
en blijven we voor altijd bij elkaar ,
werdt die droom maar ooit es waar ?
t'ja wast zo simpel maan !!!