Ik had je meer willen geven
je willen zeggen hoeveel ik van je hou
je willen zeggen dat ik je nooit meer kwijt wil
omdat ik het anders niet volhouden zou
Had ik dit maar gedaan
dan was het nu niet uit
Ik kan je maar niet vergeten
en zie je telkens als ik mijn ogen sluit
Je bent altijd in mijn gedachten
en ik weet nog dat je zei
Ik zal altijd van je blijven houden
maar waarom ben je dan niet meer bij mij?