jij wat moet ik nu tog zonder je
je was men mooiste,liefste,schattigste dier wat ik ooit had
voor mij was je net zoals een mens ik kon alles tegen je zeggen
nier dat je me verstond maarja
je deed alles wat ik zij
we deden veel dingen samen
en nu waar ben je?
heel ver van huis?
je loopten weg van huis
ik snap het nog altijd niet
maar het doet me heel veel verdriet
rip hondje
xx