De kille wind zorgt voor kou
je bent als mijn zonnestraal
ik kan niet meer zonder jou
als een verslaving
sleep je me naar eeuwige
oneindigheid
zonder besef van plaats en tijd
leven we en vergeten we
liefde is een verslaving
van liefde krijg je nooit genoeg
gevonden
op de dag dat jij me vroeg
om samen één te zijn
begon onze reis
naar geluk en eeuwigheid
onze liefde kent geen
grenzen
geen
tijd