Het is donker
fel licht scheen
in zeeblauwe ogen
het werd gezien
hij heeft haar bedrogen
hij was zeker van haar geloof
fel licht
zorgde voor inkeer
hij geloofde niet meer
zij had het al gevoeld
door het felle licht
in zeeblauwe ogen
wist zij wat hij had bedoeld
het was donker
want zij was te naïef
haar zeeblauwe ogen
waren gesloten
wanneer zij haar hoofd ophief
was ze gevallen
en had ze geleerd
ze had genoten
maar wetend
het was verkeerd