Wat wil je weten?
Sorry, ben alles vergeten.
Ik wou opnieuw leven.
Met de mensen die om me geven.
Het verleden achter me te laten.
Mezelf legen, verder zonder gaten.
Nu vol met positieve dingen.
Sommige die misschien zelf iets te ver gingen.
Maar het was leuk.
We lagen dagen in een deuk.
Misschien is het leven beter dan ik dacht.
Af en toe hier en daar nog wel een klacht.
Maar ik kan er nu mee leven.
Want ik kenn nu allee nog de mensen die om me geven
Als ze eens weten hoeveel ik om hun geef.
Is ook hun hart never nooit meer leeg.