Wat heb ik hier nog te zoeken.
Misschien moet ik een reis boeken.
Klinkt misschien eeen beetje maf.
Maar dan ben ik van alles af.
Weg lopen van mijn problemen.
Ja,ik weet het de makkelijkste weg nemen.
Maar ook de verstandigste in mijn geval.
Ik zit in een diep donker dal.
Maar ik ben nog niet oud genoeg.
Heb nog vier jaar voor de boeg.
Ik wil nu weg.
Laat me weg, zeg.
Wat een gezeik hier.
Wie heeft dit verzonnen? zeker een achterijke klier?
Om mensen als mij te pesten.
Weetje wat er van ons over blijft? alleen de resten.
Ik wil hier weg maar wel blijven leven.
Want ik weet dat er mensen om me geven.
Maar hoe kan het allebei?
Wie het weet, vertel het mij.