Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Maar ik ben er nu
Maar ik ben er nu
luister maar ik fluister
zachtjes in je oor
niet denken aan morgen
nee, nee doe dat niet
Echt waar ik ben bij je
voel maar hoe ik je handen
zachtjes en vol liefde streel
laat de tijd stil staan
en geniet van elke seconde
'samen'
dat zijn we nu
voor heel even
vergeet het tikken
van de klokken
van ons leven
Want ik ben er nu
en jij bent bij mij
samen zijn wij samen
vandaag, zonder tijd
20 aug 06
Reacties op dit gedicht
mienke vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
because
:
Zondag, augustus 20, 2006 23:04
Heel mooi, je kunt niet stoppen voor je bij het einde bent!
liefs en xxx because
Koene
:
Zondag, augustus 20, 2006 22:47
mooi :)
Over dit gedicht
Auteur:
mienke
Gecontroleerd door:
michris
Gepubliceerd op:
20 augustus 2006
Thema's:
[Leven]
[Fictie]