ik wil de club binnen,
kom niet binnen uitsmijter dimmen,
genoeg jongeren kunnen zich hier in vinden,
what the fuck ben ik een nar,
van de drank van dat cafe ben ik in de war,
en sukkel ik zal je wat verklappen,
gasten zoals ik laten de omzet echt niet zakken,
ik kom hier om een biertje te happen,
het met de vrouwtjes aanpappen,
shit eikel nou kan ik weer thuis gaan zitten zappen,
of hier beginnen rotzooi te trappen,
en dat is iets wat je niet wilt,
dus laat me binnen en chill,
begin ik trammelant te schoppen?
mag jij mij naar buiten schoppen,
anderen komen niet naar binnen omdat ze niet blank zijn,
what the fuck slaat dat op?nazi zwijn,
we willen allemaal een mooie tijd,
niemand komt hier voor gezeik,
op die manier raak je klanten kwijt,
ik bind de strijd aan met ongelijkheid,
waar ik nu over rijm is een feit,
het gebeurt hieroh overal,
daar hoef ik niet eens heen te lopen weer zon kwal,
doe niet zo tof met je machtsvertoon straks krijg je eenknal
jij bent niet het beste paard van stal,
net als ik shit,
en ik baal er van als men zoiets flikt,
bij mij hem of haar,
what man wij vormen geen gevaar,
tering wat is er mis mee?dat het binnen in een club,disco een regen boog van kleuren is,of mensen die een goede tijd willen hebben met of zonder sportschoenen binnen zijn???
met of zonder petjes en dat geblabla!!!!!