trouw ,
zo trouw als een hond was ik met jouw,
zo lief als een baby was ik met jouw,
zo eerlijk als water was ik met jouw
zo zacht als dons ging ik om met jouw ,
maar wat kreeg ik in de plaats van jouw
ontrouw !!!
ik geloofde jij me graag zag
ik geloofde jij om me gaf
maar jij wou me zo snel mogelijk in men graf
omdat jij om een ander gaf
maar ik weet ik om jou gaf en daarom ook om mezelf gaf
weet ik me graag zie ,
t'es daarom ik een ander ni bedrieg
ook al ben ik nu weer vrij ,
ik weet trouw zit voor eeuwig in mij