Ik voel me zo alleen
Zo verward over alles
Wie geeft mij de kracht
Om door te gaan
Dit leven, soms zo eenzaam
Soms sta ik in het donker
Maar nu overal buiten
Wil huilen
Maar het gaat niet
Ik mis iets
Nergens bij stilgestaan
Van dag tot dag geleefd
Gewoon maar wat gedaan..?
Waar ben ik gebleven?
Ik ben mezelf kwijt
Alles gaat me nu te snel
Hou mezelf niet bij
Kan mezelf niet vinden
Tranen die over Mn wangen gaan
Waar is mijn plek in de wereld
Zou ik ergens horen, boven alles
Niemand heeft in de gaten
Soms zo gevoelig ik ben
Alles wat ik zie en doe
Soms te goed, soms te veel
denken
Te verwarrend, zoals nu
Even alles kwijt
Gewoon ik is er niet meer bij
Een bezwaard gevoel
Waarom gaat het leven zo snel
Soms zo onbegrijpelijk
Wat komt daarna
Ik zit met Mn gedachten ergens
Boven, of te ver naar beneden
Niks dan tranen
Uit de lucht, op mn wangen
Zo ik me voel
Soms geen idee
Ik kan niet stoppen
Ga mezelf voorbij
De vleugels van mij
Vliegen te ver vooruit
Zet Mn gedachten soms om in beelden, woorden
Gedicht
Tranen
Gewoon voor even
Mezelf zijn
Leer elke dag weer een stukje meer
Van mij
Wie ik ben
Mij
Even voor altijd ik