Mocht je ooit eens terug kijken
En spijt krijgen
Dat je zoiets moois
Door je vingers laat glippen
Omdat je nooit
Die liefde zult vinden
Die wij bij elkaar vonden
De warmte
Die je dan weer zult voelen
zijn mijn armen
Die jou zo intens en teder omarmen
En nog steeds
Naar je zullen verlangen
Zal jou nooit vergeten
Heb verdriet
Maar niemand die het ziet
Dus doe ik het in stilte
Mijn tranen
Die ik huil om jou
Omdat ik zoveel van je hou
Zal je zo missen
In mijn leven
Maar toch bedankt
Voor alles wat jij
Mij hebt gegeven
Zal je nooit vergeten
In mijn hart
Sta jij geschreven
Voor altijd
Ga je goed lievie