wauw, wat ben jij mooi
je laat me klokje stil staan...
door alleen maar naar me te kijken
en als één blik kon zeggen
wat jij nu met mij doet..
zouden mijn ogen voor eeuwig
jou kant op staan.
mijn gevoelens keren snel
van verdriet naar dit moois,
jij zei; ik zal jou nooit pijn doen..
maar jij kent mijn hart niet
en de zieke gedachtes om mij heen
want ik zie vaak dingen die een ander niet ziet
me verleden heeft beschadigd
en vertrouwen doe ik niet.
wil je mijn hart winnen?
lees dan deze zinnen!
verover mijn hart een maak je woorden waar..
misschien, staat er iets moois en nieuws voor ons klaar.