door jou..
ik ween druppels
van onmogelijke
verlangens, gedachten
ademen kan ik niet meer
de woorden van 'opgeven'
spelen met mijn ziel
maar jij leerde mij
dat opgeven niet altijd
de juiste uitweg is
wegrennen kan ik
als één van de besten
me verstoppen ver weg
maar jij vertelde me
dat je van me hield
hoewel ik onderdook
in een vlaag van letters
die zongen van vluchten
maar jij kende mijn hart
liet me zien dat ik juist
in mijn zwakheid sterk was
jij leerde mij knokken
en streepte ´opgeven´
uit mijn levenswoordenboek
23 aug 06