Zelfmoord
Niet meer willen denken,
Niet meer willen leven,
Niet meer hoeven twijfelen,
Over de zin van het leven.
Want er is geen zin van het leven,
Je hebt geen zin meer in het leven,
Het leven is de pijn niet meer waard.
Liever rust,
Uit je lijden verlost,
Geen zorgen meer,
Alleen stilte.
Stilte
En zwart
Alleen maar donker
Niet eens donker, gewoon niks
Kilte en gevoelloosheid
Geen warmte en liefde
Helemaal niets meer.