Samen onderweg.
We waren samen onderweg,
al veel hadden we doorstaan
telkens stonden we weer
zij aan zij om elkaar te steunen.
Je was op de goede weg,
tot plots een obstakel
je deed wankelen,
je dacht er alleen voor te staan,
alweer de twijfels en vragen.
Wees gerust, ze laat je niet alleen,
ze is er telkens weer
om jou een hand te reiken,
een schouder aan te bieden
en met je mee te gaan.
We zijn er toch om mensen te helpen
die willen en kunnen geholpen worden,
niet om ze te dumpen.
Ik heb destijds gestreden voor de kids,
niemand wou ons steunen,
“ik zocht problemen”,
ik geloofde in hen en in mezelf,
we hebben het gehaald “samen”,
diezelfde kids komen ons nu steunen,
is dat niet geweldig?
Ik doe het weer,
ik geloof in jou.
we hebben niet voor niets gestreden,
we geven niet op en strijden verder.
Blijf geloven, hopen en vertrouwen,
je geraakt er wel,
desnoods kom ik naar je toe,
je zal je doel bereiken
je bent niet alleen
samen helpen we je erdoorheen.
Kom geef je hand,
je krijgt mijn hart,
we halen je uit het mulle zand.
(je ziet er niet uit, grapje)
Volhouden.