Ik, Heb Jou Mijn Leven Gegeven
Ik heb jou
Mijn leven gegeven
Lang geleden
Maar helaas werden het
Ontelbare gebeden
Het leven was ons niet goed gezind
Het enige wat me nog ontroerde
Was ons kind
Ik heb jou
Mijn leven gegeven
Om mee te delen
Maar nu
Zo af en toe
Kan ik je niet eens meer velen
Ben koud van binnen
En weet niet waar te beginnen
Woorden die worden gezegd
Worden ook steeds weer
verkeerd uitgelegd
Of zijn lege zinnen
Waarom kan je me
Niet net als vroeger
Weer zo beminnen
Ik heb jou
Mijn leven gegeven
Aan jou die me kent
En me neemt zoals ik ben
We zien elkaar niet meer staan
Zo
Kunnen we toch niet verder gaan
Dan hebben we beide
Toch zo een koud bestaan
Ik heb jou
Mijn leven gegeven
Jij werd mijn man
Jij, die mij zo lief
Bij de hand nam
Ik kon toen niet weten
Dat er hele andere tijden
Zouden komen
Tijden waarin jij
Mij weer zo onverbiddelijk
Werd ontnomen
Maar altijd ben jij
Door mijn bloed blijven stromen
Ik heb jou
Mijn leven gegeven
Maar ergens door de tijd
Zijn we ieder
Een andere kant opgereden
Was de strijd
Te zwaar
Die wij hebben gestreden
Heeft dat ons
Uit elkaar gedreven
maar, dat was toch niet ons streven
Waar o waar
Is die mooie tijd gebleven
Ik wil toch maar alleen
Met jouw liefde
Door het leven heen
Jet