Waarom als kind zoveel geleden
Ik heb geen jeugd van hen gekregen
Ik sta even stil bij deze vragen
Hoe kon ik het toch steeds verdragen?
Mijn leven lang steeds met die beelden
De daders leefde goed. In weelde
Ik was een niks een nul een ding
Dat steeds maar weer naar hen toeging
Ik had geen keuze niets uit te brengen
Ik mocht alleen hun pret verlengen
Nu... jaren later geheel geknakt
Geestelijk en lichamelijk zwak
Vecht ik voor een eigen leven
Leer ik om niet meer te beven
Ik zoek de kracht om door te gaan
Niet meer bij het verleden stil te staan
Maar net als de seizoenen
Blijven de beelden opdoemen
Maar net als dat de winter gaat
En plaats maakt voor de zomer
Zo weet ik dat ook eens een keer
Bij mij de zomer komt ... ooit weer
Shadow