een kind ,
in de ogen van een kind ,
zie je meestal hoe mooie t' leven begint
het kent nog geen gevaar , gelukkig maar .
wordt zen lach steeds aanvaard , zen traantjes verjaagt
t'is zo lief en zacht , en slaapt overdag en zelf s' nachts
dan wat later kant het stappen en het gevaar aftasten
nog wat later kan het lopen , goh een nieuwe wereld gaat open
brabbelen wordt stilletjes aan babbelen
gaat het op onder zoek niet wetend wat het zoekt
ieder es dol op kids
goh wou mijn leven weer es herbegint
nu ken ik het gevaar ,
daarom dat ik leef zo graag
ben nu nog alleen ,
maar heb lieve kinderen en vrienden om me heen
ik aanvaart ieder dag als een geschenk
das wat dagelijks leven me brengt