mijn verdrietige tong zoekt naar betere tijden.
ik wil niet steeds afslaan maar rechtdoor kunnen rijden.
ik wil zo graag jouw droom kunnen zijn
en wijn met je drinken in plaats van azijn.
jij bent de lust en de liefde in mijn leven.
zonneschijn en geluk is wat ik je wil geven.
mijn hartje schreeuwd en huilt om zn vrouw als jij alleen.
als ik een wens mocht doen was je hier meteen.