Dank Gebed
Ik ben in gebed, in gebed met U
Heb mijn handen gevouwen
En dank U
Voor het leven
Dat U, mij heeft gegeven
Dank U, Daarvoor
Ik ben in gebed, in gebed met U
Heb mijn handen gevouwen
En dank U
Voor het leven
Dat ik aan mijn kinderen
Heb mogen geven
Dank U, Daarvoor
Ik ben in gebed, in gebed met U
Heb mijn handen gevouwen
En dank U
Voor mijn ouders
Die U.
Me heeft gegeven
Mede door hun
Had ik toch een fijn leven
En dat is een gegeven
Dank U, Daarvoor
Ik ben in gebed, in gebed met U
Heb mijn handen gevouwen
En dank U
Uit de grond van mijn hart
Dat U,
Me daar heeft gebracht
Twee lieve mensen
Waar ik altijd op kon bouwen
En vertrouwen
Dank U daarvoor
Ik ben in gebed, in gebed met U
Heb mijn handen gevouwen
En dank U
Dat U, er was
Toen ik dat zo hard nodig had
In die donkerste dagen
Van mijn leven
Want U
Gaf me steeds weer
De kracht
Dank U, Daarvoor
Ik ben in gebed, in gebed met U
Heb mijn handen gevouwen
En dank U
Dat ik mag bestaan
En door het leven mag gaan
Dank U, daarvoor
Ik ben in gebed, in gebed met U
Heb mijn handen gevouwen
En dank U
Voor het vertrouwen
Wat U, mij heeft gegeven
Om te mogen zorgen
Over vier prachtige jongens
Ook al gaf,
Dat wel eens wat zorgen
Dank U
Dat U, me heeft bijgestaan
Dank U
Voor die vier prachtige geschenken
Die mijn leven
Zo hebben verrijkt
Dat ik ze heb mogen zien opgroeien
Hun liefde
Ik kan me geen
Groter rijkdom bedenken
Dank U, daarvoor
Het enige
Wat ik nu nog wil zeggen
Zo tussen
U en ik samen, is
AMEN
Jet