magic in my world,
magic in my soul,
magic in my hart,
magic in my love,
de magic van jou leven
die jij mij wou geven.
je had al die magic in je hart
toen je mij die magic wou geven.
gaf jij die met je leven.
jij bent niet hier meer,
mijn hart slaat sneller op en neer.
laat me hier niet alleen,
alleen in deze levenloze wereld.
geef me je magic
ik neem je hand,
verdriet neemt mijn lichaam,hoofd,leven en hart.
ik kan niet weer beginnen met een nieuwe start.
ik kan je niet laten gaan.
versteen mijn hart met een traan.