ik wou dat je naast me lag
maar ja het is nu overdag
dan zou ik je beroeren
en naar een extase willen voeren
ik zou je willen strelen
en de liefde met je delen
ik zou je willen kussen
en ondertussen
sabbelen aan je borsten
mijn lusten dorsten
maar ja jij bent er nu even niet
dus wacht ik lieve griet