Lang getwijfeld
te lang
zal ik het wel of niet vertellen
voor de gevolgen was ik bang
is ze te vertrouwen
kan ze het aan
zal ze me voor gek veklaren
ziet ze me niet meer staan
lacht ze me uit
en vertelt het door
aan iedereen
het voelde als een baksteen
tot ik de knoop doorhakte
ik vertelde het haar, via email
huilend wachtend op antwoord
toen was het er
met titel: niks geks aan
weg was die baksteen
ik kon ineens de wereld weer aan
blij met uw antwoord
praten met uw is fijn
had het altijd maar zo morgen zijn
samen komen we er uit
en wordt ik weer geukkig
eindelijk leven zonder pijn