ik kijk naar buiten met heel veel verdriet
ik kijk naar jou, maar jij ziet me niet
je ziet me niet meer staan
dus denk ik het is best dat ik nu weg zal gaan
weg uit iedereens leven
weg uit dat van mij
alleen dood dat is wat ik wil
maar ik weet niet hoe, ik wordt stil...
mijn hart is geboken
mijn leven is kapot
allemaal, alles is verbrot
ik weet niet hoe ik verder leven kan
met zo'n rotleven, neen bedankt
jij bent ok weg, dus waarom ik niet
jij doet me een groot verdriet