Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Daar gaan we pech
Dit is een vernieuwd testament aan een ieder die het
wil weten en anderen die niet weten wat ze nog moeten.
Er zijn conflicten en gebeurtenissen op de televisie
overgoten met absurde commentaar moet ik weer veranderen
Sorry dit gaat te ver ik zie dat de waarheid boven komt
ik ruik onraad over de te volgen weg en hoe dat zo dan
Eens te meer vuiligheid en smog die mijn ziel laten kuchen
Nog meer een probleem dan een oplossing doch zal ik moeten
Ik voel pijn en verlichting terwijl oorlog dichterbij komt
Ik ben licht en donker ying en yang ik ga naar hel en hemel
Ik open poorten van zieke gedachtes die de mens overtuigt
Over de verotte lucht krijs ik het evangelie aan de koe
Je kunt nergens heen als wij begonnen zijn met de schifting
Rillingen verschijnen terwijl gezichten bleker worden
Al die onaangekonde vraagstukken maakt je hoofd alleen druk
Terwijl wij over kabels stappen kinken jullie hen express
Ik zeg niet dat ik het verander maar zet wel die stempel
Ik elimineer deze gekkenhuis uitschieters en etaleer het
Een gevoel veel beschreven maar nooit uitgevoerd komt nu
ik wil niet klagen maar dit loopt de spuigaten uit.
Dood dat wil ik wel maar probleem voor mij dat kan niet
Het probleem is nog groter voor hen die zweren op mijn dood
Laatst nog is de wereld in verbond beslagen met hij die
floreert onder het gezag van onrust en anarchie eer hem
Reacties op dit gedicht
David de Vreer vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
David de Vreer
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
24 augustus 2006
Thema's:
[Eenzaamheid]
[Werk]
[Kwaad]