Mijn masker
Ik draag een masker
onzichtbaar voor anderen
Achter dat masker...
houden tranen van verdriet zich schuil...
Mijn masker houd ik liever op
maar het masker zelf wilt eraf...
Ik wil mezelf beschermen...
Al het negatieve,
verborgen onder mijn masker
het wilt zich tonen
vlug druk ik ze terug...
Zonder mijn masker kan ik niet
Ik durf het niet aan...
de confrontatie met mijn tranen
en mijn hart,gebroken van verdriet...
Ik wil het wel,maar ik kan het niet aan
Mijn masker is mijn overlevingskracht
Zonder masker kan ik echt niet door het leven gaan...
Want dan...dan ben ik niks meer...
Niks meer,dan een hoopje vol ellende...
Nee,ik houd mijn masker liever nog even op.
Copyright by A.M./118185
P.S.ik heb dit gedicht geschreven omdat ik me nu ook zo voel.Ik hoop dat ik met iemand of meerdere personen via msn of mail mn hart kan luchten.mn email:emotiongirl1990@hotmail.com