wat begon als een msn gesprek
bloeide uit tot een liefde zo gek
eerste kus
eerste nachtrus
een droom waar ik mijn hele leven over gedroomt heb
komt nu eindelijk uit en dit keer niet nep
het maakt me niet uit wat anderen denken
want ik wil alles aan jou schenken
je bent het beste uit mijn hele leven
de reden dat ik besta voor het heden
waarom kan je me niet vertrouwen
zou jij mij beschouwen
als iemand die je zo voor een ander verlaat?
waarom kan ik je niet overtuigen dat mijn liefde voor jou nooit overgaat
ik kan je niet los laten gaan
zonder jou om me heen zou ik van verdriet vergaan
nooit zal ik je dumpen
we blijven echter altijd een
dat zie je meteen
ookal zegt iedereen het tegendeel
die kijken harstike scheel
want wij zijn dubbel zo goed
met het schrijven van dit alles ben jij hier weer in overvloed
je komt terug zoals ik je heriner
ik als beginner
jij als ervaren
vol gevaren ?
hier groeit niemand ooit overheen
dat kan gewoon niet
pottenkijkers zijn het alleen
die zich er mee bemoeien als ik geniet
van jou mooie lippen op die van mij
de beste dat ben gewoon jij