Ik voel me schuldig
Ik heb echt zoveel pijn
en ik voel me zo schuldig
ik verpest toch alles maar
dus waarom hier nog zijn
waarom moet ik blijven
ik verdien het niet
om hier nog te zijn
als ik toch maar alles verpest
en achteraf dat ze op me kijven
doet me heel veel pijn
en ook veel verdriet
Ik wil het allemaal niet meer
en nooit, maar nooit dat ik het leer
om niets meer te verpesten
maar dat doe ik nu éénmaal wel
ik ben een volledige mislukkeling
ik ben het niet waard
om nog op aarde rond te lopen
beter was als ik me had bezopen
dan zou ik niets meer verpesten
en was ik de best
maar nu niet
nu ben ik slecht
ik heb veel verdriet
ik wil ophouden met het gevecht
nog verder te blijven leven
ik wil me volledig over geven
dan pas is iedereen blij
zonder niemand aan mijn zij.
*Er zijn mensen deze avond gekomen en op een keer gingen we trivial persuit spelen, maar op een keer lachten, vooral mijn ouders en nog iemand mij uit omdat ik een vraag verkeerd had verstaan en toen werd ik boos en begon aan automutilatie te denken en ben weggegaan naar de gang en er is iemand achter me gekomen en ik heb de rest van de avond met haar gepraat en toen ze weg zijn gegaan zei mama: de avond loopt goed, maar jij moet daar altijd een draai aan geven.*