Geef me nog 1 kusje
voor ik je verlaat
Geef me nog een laatste kus
voor je slapen gaat .
Raak mijn lippen aan
met je zachte handen
streel ze zachtjes want
je weet nooit waar ze belanden
Betover mijn mond
met je soepele lach
kus me nog een maal
geef een waarde aan m'n dag
Geef me nog een kusje
het is alles wat ik heb
anders raken mijn lippen
verstrikt in een web
Schat , kus me nu
voor ik jou verlaat
je weet nooit
waar je morgen staat .
van hannah