door alle drukte drukte heen
zit ik zielig voor de pc
moet wel de enige zijn,alleen
of chat er iemand stilletjes mee?
Wat maakt het uit...
Al die mensen daar
heten , hesp, kaas en spruit
denken aan iets anders als eten?... HO maar!
ze zien niet eens de mooie kerstboom
Denken niet aan het feit KERSTmis
zitten daar, zuipend en loom...
eten eten, eten vis
en toch branden de lichtjes overal
denk ik momenteel wel degelijk aan het feit
dat jezus ooit is geboren in een stal
en dat hij nu aan de onwetenheid lijdt..