Ooit het gevoel gehad
Dat je hem niet kon bereiken?
Zijn stem was alles wat ik horen wou
Zo vertrouwd
Hij klonk warm, had humor
Aardig en lief was hij ook
Maar alles ging voorbij
Soms verlies je kostbare dingen
Onze telefoongesprekken
Zal ik me altijd blijven herinneren
Onbereikbaar op dit moment
Te druk, teveel te doen
Het lijkt alsof hij me niet meer kent
Of dat hij een ander mens is geworden
Ooit het gevoel gehad
Dat je hem niet kon bereiken?
Dat je alles zou willen doen voor een praatje
Alles zou willen doen om zijn stem te horen
Alles zou ik voor hem op willen geven
Om samen te zijn met hem
Voor de rest van mijn leven