In de Hemel,
niet ver hiervandaan,
kijk jij op mij neer,
en ziet mij door het leven gaan..
Dan sta je hier niet naast mijn zijde,
maar je hebt een plekje in mijn hart,
en ik zal er alles aan doen zo te worden,
zoals jij het hoopte en waaraan jij dacht..
Laatst was ik op een plek waar we hebben gezeten,
ik gaf jou dat boek met een traan over mijn wang..
Je bleef maar vechten, en bleef maar vechten,
je was een hele sterke man..
Niet op willen geven,
en hier blijven voor iedereen..
Maar jou steun zal altijd voort leven,
En waar jij nu ook bent; Je bent niet alleen..