wil je erover praten
kom dan naar mij toe
ik heb een schouder,
die is nooit moe
huil uit op mijn schouder
en denk een beetje na
dan zal ik je helpen,
ik sta voor je klaar
samen komen we er wel uit
en wordt je weer gelukkig
maar weet altijd
heb geen spijt
kom bij me huilen
daar ben ik voor
hopelijk heb je dat door
want ik hou van je lieve meid,
ik gun je alle tijd
om na te denken
en te leven
zonder schrikken of beven