opnieuw en opnieuw ruzie,
het wil gewoon niet stoppen
telkens opnieuw en opnieuw
ze maken mijn leven kots kots beu
ik wil er gewoon niet meer zijn
is dit zo teveel gevraagt??
waarom lukt het me niet?
waarom kan ik gewoon niet sterven?
gewoon dood zijn ja, dat is wat ik wil.
zonder pijn te lijden,
zonder af te zien.
waarom toch waarom kan ik niet sterven
waarom wardt mijn wens niet in vervulling gebracht
waarom toch waarom?
ze zeggen toch dat ik geen respect heb, ookal heb ik dat meer dan zei denken.
maar wat wil je, een meisje, waar ik mijn leven aan te danken heb, daar mag ik niet naartoe