Kiekeboe, luister eens even!
Ik ben bijna daar, klaar voor het leven
Nog enkele maandjes en dan zul je me horen
Die kleine dreumes, dat ben ik!
Ja nog heel even
Ondertussen maak ik me klaar
Niemand houd me tegen
Groeien is wat ik doe een maand of negen
Een armpje hier, een beentje daar
Nog even en jullie zullen me beleven
Maar wat zal ik zijn
Een jongen of een meisje
Ik ben toch iets mysterieus
Spannend he, dat vind ik ook heus
Je zal moeten wachten op mijn reisje
En dan kom ik zo piepklein
Kiekeboe, luister nog even!
Ik ga nu terug wat verder zweven
Nog enkele maandjes en dan zul je me horen
Die kleine dreumes, dat ben ik!