Valt het op dat de wolk voor de zon verdwijnt
En de zon opeens veel feller schijnt
Dat zorgen naar de achtergrond raken
En plaats voor vrolijke dingen gaan maken
Als de rook om je hoofd is verdwenen
Is het of elke morgen vrolijk begint
Je voelt je zo blij als een kind
Dat op schoolreis gaat
Je loopt te fluiten als je de hond uitlaat
Als de rook om je hoofd is verdwenen
Lijkt het of iedereen weer naar je lacht
En je loopt over van wilskracht
Dan kan je de hele wereld weer aan
En heeft de lach gewonnen van de traan
Als de rook om je hoofd is verdwenen
Dan gaat de tijd opeens veel sneller
En branden de lampen veel feller
Om je heen schijnt weer volop licht
Dan komt je leven weer in evenwicht