Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Zusterliefde
Mijn zusje
Die even dacht te weten wat poezie was
Zo stond ze voor me en zei een zin wat in haar opkwam
Het leek of ze het voor een mensen massa oplas
En ik het voor lief nam
Dichten kon ze immers niet
Maar er om lachen kon ik wel
Maar als ze eenmaal mijn gedichten ziet
En ik ze aan haar vertel
Dan blijft ze zeggen wat doe je dat goed
Ja als jij maar je verhalen blijft opschrijven zeg ik dan
Wat ik weet hoe ze dat doet
Want ik weet hoe goed ze dat kan
Creatief bezig zijn we dan allebei
Als ik haar dan daar zo zitten
Zo in haar gevoelens vrij
En ze gaat door tot ze moet pitten
Ik heb haar verhalen wel gelezen
En ik moet zeggen ze heeft er talent voor
En dan mag ik haar zusje wezen
Maar ik bewaar ze en stuur ze ooit door
Dat mensen kunnen zien wat zij in zich heeft
Mijn gedichten moet ik ook eens opsturen heb ik wel eens gehoord
Dat zijn werkelijk de gevoelens dat in me leeft
Elke zin elk woord
Ja wij gaan nog wel even onverstoorbaar door
Maar dat is zusterliefde
Daar gaan we voor
Reacties op dit gedicht
star of ocean vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Rationalelfie
:
Zaterdag, augustus 26, 2006 15:03
mooi ! wou dat ik ook een zusje had
Over dit gedicht
Auteur:
star of ocean
Gecontroleerd door:
maneschijn
Gepubliceerd op:
26 augustus 2006
Thema's:
[Wij]
[Humor]
[Poezie]