Bibberend in bed,
Duizenden tranen vallen
maar je ziet ze niet
mijn eeuwig stil verdriet
Weer iemand kwijt geraakt
zoveel plannen, ideeen
hoe kan ik me ooit verzetten?
me gedachtens op nul zetten
Hij negeert me, en ik voel me zo alleen
Ik heb wel mensen om me heen
maar ik voel ze niet meer
Durf me niet meer open te stellen
want waarom, waarom zou het nog helpen?
ik zal altijd depressief en suicidaal blijven
Dat hoef je me niet meer te vertellen
Dont try to convince me,
Go and convince yourself
While i'm sitting here
on my own..