Elke dag staat voor me klaar
Al voel ik mij soms een beetje raar
Tegen slagen komen en gaan
Zoo weet ik op de benen te blijven staan
Denk ook eens aan de goeie dingen
In plaats te gaan zitten rouwen om herinneringen.
Zoo zit het leven nu eenmaal in elkaar
Je maakt het zelf iets moois echt waar
Het licht niet aan hoe knap of rijk je bent
Het is hoe je ,je gedraag en niet weg rent
Voor problemen en tegen slagen
Heb je altijd je vrienden om alles aan te vragen
Zoo lang je dat onthoud
Is er niemand die verdwalen in het leven zou