is de wereld gemaakt voor het verdriet
is de wereld gemaakt voor het leed
is de wereld gemaakt voor iemand die het ziet
is de wereld gemaakt voor zij die het vermeed???
is de wereld gemaakt om gelukkig te zijn
is de wereld gemaakt voor de anderen
is de wereld gemaakt om te leven met pijn
is de wereld gemaakt om te veranderen???
is de wereld gemaakt om in te leven
is de wereld gemaakt voor iets
is de wereld gemaakt om om elkaar te geven
of is de wereld gewoon gemaakt voor niets???