Het is niet voor niks dat er slechts twee polen zijn,
verschillend en tegengesteld aan elkaar,
maar juist daarom verbonden tot een eenheid.
Maar ik ben overtuigd dat zij
kunnen leven zonder elkaar,
zoals ik
zonder pijn en verdriet.
Want aangetrokken tot elkaar
betekend niet hetzelfde als onlosmakelijk;
want hoewel samen zijn zo goed kan voelen
is alleen overleven
Iets om trots op te zijn.