Terugkijkend naar een tijd
waarin ik vocht maar nimmer won
huilend in slaap viel met mijn dromen
waarin ik ook eens een rol zou spelen
van een mens dat éérlijk lachen kon
En nu besef ik dan, met trots in mijn hart
ik heb ´t bereikt, ben ergens aangekomen
Al is het eindpunt nog niet in zicht
doch ben ík híer, meer dan ooit tevoren
spelend in één van mijn kinderdromen
····················································
(Live from Ibiza als member van een entertainmentteam in een hotel)
I miss you guys..ik probeer het nog een beetje te volgen maar het is hoogseizoen en de vele uren die ik al maak lijken dus dubbel zoveel. Keep up the good work.